2013. május 15., szerda

Korai iskola (+18 Zayn)

Bianka Tóthnak


Nagyon jó tanuló vagy az iskolában.Ma nagyon korán felkeltél, és hamar el is készültél.Gondoltad előbb bemész suliba, így lesz időd mindenre.Mikor megérkeztél ekérted a portánál a kulcsot, és a tantermetek felé kullogtál.Lemostad a táblát, és hirtelen benyit valaki.Zayn Malik volt az, az iskola legszexibb pasija.
-Nem is tudtam, hogy van valaki itt ilyen korán.-mondta, és bezárta az ajtót.
-De ha már itt vagyunk eltölthetjük valamivel az időt.-mondta Zayn egy perverz mosollyal az arcán.Odament hozzád, felkapott, majd lefektetett az egyik padra.Tudta, hogy nincs sok időtök, így gyorsan letépett rólad minden ruhát, majd magáról is gyorsan levette.Csak a bugyit hagyta rajtad.Betérdelt lábaid közé és csókolni kezdte combod belső felét.Bugyin keresztül kezdett izgatni, majd hirtelen mozdulattal a többi ruha közé dobta.
-Bocs baby, ennek mennie kellett.
Kinyalt, majd férfiasságával beléd hatolt.Nem ez volt az első, de nagyon fájt.Ekkorával még sosem volt dolgod.Meg se várta míg megszokod méretét, hanem rögtön írtózatos tempóban tolt.Minden tolással érintette a g-pontodat.
-Zayn, én mindjárt elmegyek...-ziháltad.
Mikor kimondtad, hátad ívbe feszül és nem bírod tovább, elélvezel.Hirtelen Zayn örömnedvét érzed meg magadban.Egyszerre mentek el.
Leugrott a padról és egy széket tolt a pad széléhez.Feltérdelt rá, és minden jel nélkül szádba nyomta férfiasságát.Te elkezdted iszonyatos gyors tempóban kezdted szopni.Zayn száját egyre nagyobb nyögések hagyták el.
-Bia én mindjárt...
Ki se tudta mondani, és örömnedvét máris a szádban érezted.Engedelmesen lenyelted, majd óvatosan kicsúsztattad szerszámát.Felkaptátok a ruháitokat, majd egy csókban forrt össze ajkatok.Kimentek az osztályteremből, és mázlitokra még nem volt ott egy árva lélek sem.
-Ezt mindig megismételhetnénk tanítás előtt.-mondta.
-Mostantól korábban jövök suliba.
Míg nem vot egy árva lélek sem az iskolába egymás fenekét markolászva sétáltatok a folyosón.Azóta is egy párt alkottok.

Kicsit rövid lett, de remélem azért tetszik!
*Bogi*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése