2013. május 11., szombat

Szakítás!Vagy mégesem?

Szimi Járadinak :)

Egy nap nagyon csúnyán össze vesztetek a barátoddal.Olyanokat vágott a fejedhez hogy tűnj el a házból,meg hogy soha többé nem akar látni.Így is tettél.Soha többé te sem akarod látni őt meg egy nagy tapló volt.Még ő volt felháborodva.
Ezért sírva mendegéltél a parkban és megláttál egy üres padot.Le is ültél ré és elővettél egy zsebkendőt hogy letörölhesd a könnyeid.Egyszer csak egy fiú lépett eléd.
-Miért sírsz?Jól vagy?-kérdezte nagyon kíváncsian.
-Nem!Nem vagyok jól.-vetted fel a szem kontaktust a földel.-Most szakított velem a barátom.
-Nagyon sajnálom.Tehetek valamit érted?
-Nem kell köszönöm.Most az lenne a jó ha egy picit magam lennék.
-De nem szeretném ha valami hülyeséget csinálnál.Had maradjak itt veled.
-Nem is ismersz.-hajtottad fel a fejed és jobban elkezdtek potyogni a könnyeid.
-Ismerlek hidd el.Nagyon szép,kedves és okos lány vagy.Ha valaki megbánt azt nagyon rosszul viseled és még hogy ha nem is a te hibád mindig magadra veszed a dolgokat.-guggolt le eléd és felemelte a fejed az álladnál. A hüvelykujjával letörölt egy könnycseppet az arcodról.
-De honnan tudsz ennyi mindent rólam?Én nem is ismerlek téged.Még most látlak először.
-Tudod én nem most látlak először.Egyszer a barátoddal a kávézóban ültetek és amikor megláttalak ott helyben elbabonáztál.A mosolyod,a szemed,a hajad és mindened.Azután még többször láttalak mert akartalak látni.És ott megláttam hogy milyen vagy és így megismertelek.-mosolygott rád.Nem tudtad elképzelni hogy egy ilyen fiú téged nézett és nem vetted észre.Pedig ő is csodálatos.Gyönyörű kék szemei vannak,nagyon jól néz ki.A szőke hajáról meg ne is beszéljünk.
-Ez mind igaz?-mosolyodtál el halványan.
-Szerinted hazudnék én neked?
-Nem tudom mert én nem ismerlek.Mesélj magadról.-mondtad neki.Elmesélt mindent amit tudni kellet róla.Azt hogy egy fiú bandában van ami a One Direction.És hogy imád enni,ír származású és elmesélt mindent neked az X-Factorról is.Te figyelmesen hallgattad az élet történetét és nagyon megbabonázott ez a fiú.
-Eljönnél velem egy randira?-kérdezte.Te csak bólogattál.
-Ahan ért... mi?
-Eljönnél velem egy randevúra?-kérdezte meg még egyszer.De amikor belenéztél a szemébe azt hitted hogy örökre elvesztél a tekintetében.Lehet olyan hogy fél órán át beszélgettek és beleszeretsz?Kérdezted magadba.
-Öhm.-gondolkoztál rajta egy picit.Most nem tudod hogy elfogad-e vagy sem mert most szakítottatok a barátoddal.De egyszer csak ki kell heverni nem?-Igen elmennék.-mikor ezt kimondtad Niall-nek megcsillantak a szemei és mosolyra húzódott a szája.Még beszélgettetek úgy 15 percet mikor haza indultatok.Megbeszéltétek hogy ma 8-ra érted megy ezért készülődnöd kellett.Felvettél egy alul fekete felől fekete pöttyös ruhát. Egy halvány sminket is készítettél magadnak és már kész is voltál.Ekkor ép kopogtak az ajtón és szaladtál is ajtót nyitni. Az ajtóban Niall állt nagyon elegánsan.Megdicsért téged hogy nagyon csinos vagy és már el is indultatok a randevúra.
Egy gyönyörű étterem előtt álltatok meg.Majd mikor kiszálltatok az autóból indultatok is befelé.Nagyon gyönyörű volt belül is.Elfoglaltatok egy asztalt és már ki is kértétek a vacsorát.Nagyon finom volt minden nagyon jól elbeszélgettetek.Ennyi idő alatt el is felejtetted ami délután történt.Mikor megettetek mindent eszedbe jutott hogy elmehetnétek sétálni.Így is lett.Sétálás közbe Niall megfogta a kezed és úgy sétáltatok.Egyszer csak magához húzott és belenézett a szemeidbe.
-Tudom hogy ez még korai de Szimi,leszel a barátnőm?
-Persze hogy leszek.-mosolyodtál el.Nagyon boldog voltál hogy egy ilyen fiú azt kérdezi hogy lennél-e a barátnője.Niall annyira boldog lett ettől a hírtől hogy megcsókolt.
Nagyon szerettétek egymást 1 év múlva el is jegyezte a kezed és pár hónap után meg is volt az esküvő.Életetek végégig együtt maradtatok és lett 2 gyermeketek.

Remélem tetszett. ITT lehet kérni *KE* sztorikat :) 
~K

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése